Tutorial til Lav Lag Switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt et blad avis på en arbejdsflade. Mål 3 fod fra den ene ende af Ethernet-kablet. Tag et kig på Ethernet-kablet på det tidspunkt med en kniv.

2.

Læg den del af Ethernet-kablet med kiglen vandret på avisen. Ved hjælp af værktøjskniven skal du fjerne den ydre isolering ved nøglen for at afsløre de indvendige ledninger.

3.

Skær den faste orange tråd i halvdelen med hjælpekniven.

4.

Træk 2 tommer af isoleringen fra enderne af de to snitede faste oransje ledninger.

5.

Træk de to faste stoffer orange ledninger lidt ud indenfor Ethernet-kablet.

6.

Løsn skruerne på kontakterne på hver side af elafbryderen med Phillips skruetrækker.

p> 7.

Vind den uisolerede ende af en af ​​de faste orange ledninger omkring en af ​​skruerne. Skru skruen ned ved hjælp af Phillips skruetrækker.

8.

Vind den uisolerede ende af den anden faste orange tråd rundt om enden af ​​den anden skrue. Skru skruen ned ved hjælp af Phillips skruetrækker.

9.

Slut enden af ​​Ethernet-kablet, der er tættest på den lagerskifter, du lige har lavet til videoens Ethernet-port spilkonsol.

10.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en Ethernet-port på routeren i dit hjemmenetværk. Lagringsknappen er nu klar til brug.

Tips og advarsler

  • Hvad du har gjort, mens du bruger lagkontakten (for eksempel at skyde en person)
  • Voksenovervågning er påkrævet, hvis du er underjordisk, da et skæreinstrument anvendes.
  • Får fanget ved hjælp af en slukkekontakt kan få dig smidt ud af Xbox 360-netværket for livet.
  • Videospilkonsoller som Playstation 3 og Xbox 360 udmærker sig ved at levere netværksforbindelse til at spille spil med andre spillere online. Du kan ændre og forbedre dit spil ved at lave en 'lag' switch. Slagkontakten stopper midlertidigt de data, der sendes af din spilkonsol, og gør dig 'usynlig' til andre spillere online, så du kan spille mere succesfuldt. Du skal bruge et par hardwareværktøjer, men ingen elektriske eller computer færdigheder til at lave en lag switch