Sådan Tweak Verizon trådløs bredbåndsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for enheden og tænd den igen. Hvis du har en dårlig forbindelse, kan en nulstilling af din telefon eller computer resultere i et meget bedre signal, når det genopretter forbindelse til Verizon-netværket ved opstart.

2.

Skift din placering . Mens Verizon har et omfattende netværk for bredbåndsdækning, kan forhindringer resultere i forbindelsesproblemer. Hvis du er indendørs, gå ud og ind i et åbent rum og se om din bredbåndsforbindelse forbedres. Du kan se din specifikke 3G signalstyrke ved at se i nederste venstre hjørne af Verizon Access Manager på din enhed.

3.

Opgrader din tjeneste. Kontakt Verizon og spørg om din nuværende service og hvilke opgraderinger der er tilgængelige for din bredbånds service. Verizon kunne få dig til at opgradere og give en forbedret bredbåndsoplevelse i minutter. Selskabets bredbåndstjeneste til mobiltelefoner kaldes Mobile Broadband Direct og er tilgængelig for bærbare enheder uden tilslutning af anden hardware.

4.

Tilslut en ekstern antenne til din enhed . Verizon producerer to forskellige typer antenner for at øge signalstyrken indendørs eller i bilen. Den ene er et magnetfeste, der er beregnet til at fastgøre på taget af en bil, mens den anden er et vinduesmontering, der fastgøres til kanten af ​​en bil eller bygning vindue. Begge tilslutte til en Verizon-enhed via et adapterkabel.

Verizon er et af de største trådløse bredbåndsudbydere i verden. Virksomheden annoncerer, at de har det største trådløse serviceområde i USA. De har leveret trådløse bredbåndstjenester siden 2000, da Verizon Wireless blev dannet første gang. Mens firmaet er kendt for omfattende og pålidelig bredbånds service, kan du lejlighedsvis nødt til at tilpasse din forbindelse. Justering af din Verizon-forbindelse kan ske hurtigt.