Sådan opretter du et LAN-netværk til spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af netværket til op til fire konsoller

1.

Slut en hovedrouter til strømmen, og tilslut fire Ethernet-kabler i rækken af ​​porte på bagsiden. Brug ikke 'op-link' eller 'internet' porte, som kun bruges til direkte forbindelser til et modem. En router med standardindstillinger fungerer for op til fire konsoller eller computere. Dette betyder, at routeren ikke behøver at blive konfigureret.

2.

Slut Ethernet-kablet til konsolerne, så de forbinder routeren til hver konsol eller computer. Tænd for hver konsol eller computer. Sørg for, at de tilsvarende '1' '2' '3' og '4' -statuslamperne på routeren er aktive og grønne for hver enhed, der er tilsluttet.

3.

Test spillene på forhånd for at sikre, at hver konsol eller computer kan kommunikere med hinanden. Brug et system til at oprette et spil og de resterende systemer til at oprette forbindelse til det. Hvis spillene kan tilsluttes, er LAN-partiet klar. Hvis ikke, skal du kontrollere ledningerne omhyggeligt for at sikre, at kablerne er snappet fast og kontrollere indstillingerne for konsolsystemet for at sikre, at netværksindstillingerne er korrekte. Hvis IP-adressen er noget andet end 192.168. *. * Eller 10. *. *. *, Skal routeren nulstilles til standardindstillinger ved at holde nulstillingshullet i 15 sekunder.

Se afsnit 2, hvis mere end fire spil systemer skal tilsluttes.

Ledningsføring Netværk til fem eller flere konsoller

1.

Følg trin et i afsnit One. Tilslut kun så mange Ethernet-kabler som nødvendigt. Den første router vil forbinde op til fire routere, og hver efterfølgende router kan forbinde tre spilkonsoller. For eksempel, hvis der kræves fem konsoller, ville det kræve to routere. Den første router ville holde forbindelsen til den anden router og tre forbindelser til konsoller; den anden router ville holde to flere forbindelser til de resterende konsoller. Der kræves seks Ethernet-kabler.

2.

Konfigurer hver sekundær router til at deaktivere 'DHCP' -serveren. Tænd routeren og tilslut en computer direkte til den. Åbn en webbrowser og indtast routers standard IP-adresse i adresselinjen. Dette findes i routerens manual. Generelt er standard-IP'erne '192.168.1.1' eller '192.168.0.1'.

3.

Se routerns manual til brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om det. normalt brugernavn: 'admin' og adgangskode: 'password' eller 'admin' for både brugernavn og adgangskode.

4.

Når webværktøjet er åbent, skal du deaktivere indstillingen for router til at fungere som en 'DHCP-server' ved at markere indstillingen 'Deaktiver'.

5.

Tilslut hver konsol til deres respektive routere og sørg for, at statuslysene er aktive og grønne på hver router. Test hver konsol for at sikre, at systemerne kan kommunikere med hinanden. LAN-partiet er klar.

Tips og advarsler

  • Nogle niveauer af ekspertise anbefales til at følge trinene i afsnit 2.
  • Brug ikke 'Internet' eller 'Uplink' -portene på nogen af ​​routerne.
  • PC-spil bliver ofte spillet online, pitting spillere mod hundredvis eller endda tusindvis af andre spillere over internettet. Alt, hvad der kræves for at gøre det, er en internetforbindelse. Men hvis en spiller ønsker at oprette en kamp lokalt med andre, som de kender personligt, kræves forberedelse og testning. Hvis du ikke gør det ofte, resulterer det i LAN eller Local Ara Network, der fanger op, fordi spilkonsoller eller computere ikke vil kommunikere med hinanden.