Sådan bruger du 2 USB Aircards på 1 konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en Aircard-sælger i dit område. Butikker som Best Buy og Staples sælger Aircards, men deres valg kan være begrænset. Omvendt kan du få et Aircard i enhver mobil telefon butik (som en Sprint eller Alltel butik) i dit område. Du kan finde adresser på virksomheder i din lokale telefonbog eller ved at ringe '411' på din telefon til orientering.

2.

Giv kundeservicerepræsentanten besked om, at du kan lide at købe to Aircards for samme konto. Forespørg om eventuelle tilbud, de måtte køre. Luftfartøjer er dyre, typisk $300 til $500 (fra maj 2010) afhængigt af hvor de er købt. Du kan muligvis få rabat ved at købe to på samme tid.

3.

Giv kundeservicemedarbejderen eventuelle personlige oplysninger, de beder om. De skal bruge dit navn og din adresse, så de korrekt kan oprette en ny konto til dine Aircards. De vil informere dig, når du får din første månedlige fakturaerklæring. Når alt dette er færdigt, får du et bestemt telefonnummer, som hvert Aircard skal ringe for at få adgang til mobilnetværket og forbinde dine computere til internettet.

USB Aircards er eksterne computerenheder, der forbinder din bærbare computer eller et skrivebord til et mobilnetværk, hvilket gør det muligt at få adgang til internettet. Når du køber et Aircard fra en mobilleverandør, skal du typisk oprette den med en computer. Hvis du vil købe to til brug på samme konto, kan du gøre det, men det skal opstilles korrekt af den oprindelige sælger, i stedet for dig selv hjemme.