Sådan konfigureres en Linksys Wireless Repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt Linksys-rækkevidderen.

2.

Indsæt installations-cd'en i computerens cd-rom. skal tilsluttes til det trådløse netværk. En installationsguide åbnes efter, at cd'en er lastet.

3.

Klik på 'Setup', og lad installationsguiden finde dit netværk. Hvis den netværkskonfiguration, der vises, ikke er korrekt, skal du klikke på 'Nej' ved siden af ​​'Vil du bruge disse indstillinger?' Hvis konfigurationen er korrekt, fortsæt.

4.

Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Ja'. Vælg netværkssikkerhedstype og nøgle, der bruges af det netværk, du vil oprette forbindelse til. Denne information skal være den samme som den trådløse router bruger allerede. Klik på 'Næste'.

5.

Vælg rækkeviddevidderen i det næste vindue og klik på 'Ja'. Du bliver bedt om at indtaste et kodeord. 'Admin', og klik derefter på 'Enter'.

6.

Klik på 'Next' to gange for at beholde standardindstillingerne, og klik derefter på 'Afslut' til fin er konfigurationen.

7.

Tag stikket udvidet ud og læg det i et område, hvor det trådløse signal er den svageste. Slut det trådløse netværk til det pågældende område.

En Linksys trådløse repeater er synonym med en rækkevidde. Disse typer enheder forstærker netværkssignalet fra en trådløs router for at øge det område signalet kan dække. Den trådløse repeater / rækkevidde skal konfigureres med det samme SSID- eller netværksnavn og den trådløse sikkerhedsnøgle som den trådløse router.