Sådan opretter du et trådløst DSL Router til hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv IP-adressen til routeren. IP-adressen vises som regel på bunden af ​​routeren som en gruppe på fire 3-cifrede tal med en prik mellem hver.

2.

Tilslut routeren til et stikkontakt ved hjælp af ledningen fra producenten.

3.

Tilslut et telefonkabel fra router til ethvert telefonudtag nær din router.

4.

Tilslut et Ethernet-kabel fra routeren bag på computeren. Du kan tilslutte kablet til routeren ved hjælp af en hvilken som helst af dets Ethernet-porte.

5.

Åbn din webbrowser på computeren og skriv routers IP-adresse på adresselinjen i browseren.

6.

Gå til 'Trådløse indstillinger' i venstre navigationsområde. Her aktiverer du din router for at tænde sin trådløse antenne. Hvis din router allerede har trådløs aktivering, skal du springe over dette trin.

7.

Afbryd routerns Ethernet-kabel fra din computer.

8.

Højreklik på ikonet på proceslinjen på en computer med trådløse emissioner, der kommer ud af det, og klik på 'Se ledige trådløse netværk.' Find din trådløse router på listen, der vises og klik på den. Klik på 'Connect', når Du er færdig. Gør dette med hver computer, du gerne vil tilføje til dette netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan finde din trådløse indstillinger, gennemgå din routerens betjeningsvejledning til indstillingsvejledningen.
  • Routere giver dig og andre computere adgang til internettet og giver dig en identitet, så servere kan sende pakker til de rigtige destinationer. Du kan tænke på internettet blot som et massivt, komplekst arrangement af routere over hele verden, der sender og modtager information. For at nyde fordelene ved at have en DSL-forbindelse skal du først installere forbindelsen korrekt, især hvis routeren ikke blev oprettet af din internetudbyder.