Sådan opsætter jeg min egen DSL internetforbindelse og netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut DSL-modemet til en stikkontakt. Fortsæt med at sætte den ene ende af telefonkablet i modemets bagside og den anden ende i telefonens vægstik.

2.

Slut den ene ende af ethernetkablet til DSL-modemet og tilslut den anden ende af kablet til den trådløse netværksrouter. Tilslut tråden til den trådløse router til en vægstik.

3.

Tænd for computer og lad hovedskærmen blive fuldt indlæst. Klik på knappen 'Start' nederst på skærmen og vælg 'Kontrolpanel' fra den efterfølgende menu.

4.

Vælg 'Netværk og internet' på næste side efterfulgt af fanen 'Netværk og delingscenter'. Fortsæt ved at klikke på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' på næste side og klik på 'Opret forbindelse til internettet' fra vinduet, der vises på -skærmen. Guiden finder internetforbindelsen og forbinder computeren med internettet.

Opsætning af en DSL internetforbindelse og hjemmenetværk er en simpel proces, der skal tage mindre end 10 minutter at fuldføre. Et DSL-modem giver brugere en højhastigheds internetforbindelse og trådløs adgang, hvis det er aktiveret. Mens du forbinder et DSL-modem til et hjemmenetværk, kan det lyde som en vanskelig opgave, det er ret simpelt med de rigtige instruktioner.