Sådan forbedres dine Limewire resultater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug søgeord strategisk. Hvis du leder efter en sang, og du kun indtaster titlen, vil du højst sandsynligt komme tilbage med snesevis af ikke-relaterede poster. Disse indtastninger dukker op, fordi de indeholder et eller flere ord i din sangtitel. For at indsnævre listen, der dukker op, kan du prøve at skrive to hovedord i titlen og sangartisten. For eksempel, prøv 'kvinde græde Bob Marley.' Spil rundt med forskellige søgeord for at ændre listen over valg, der vises.

2.

Kontroller filtypen. Dette vises normalt til venstre for titlen, når listen dukker op, når du har indtastet et søgeord. Datatyper omfatter 'mp3, mp4, wma, torrent.' Filtype skal være kompatibel med den software, du agter at spille den på.

3.

Se den indgang, du har valgt til at downloade. Når downloadingen er startet, er der mulighed for at lytte til det, før downloadet er færdigt. Dobbeltklik på downloaden, og se om den spiller korrekt. Hvis ikke, kan du annullere overførslen og prøve igen med en anden filtype.

At søge via P2P (peer-to-peer) netværk kendt som Limewire kan være svært, hvis du ikke ved, hvordan du indsnævre dine søgeresultater. Limewire giver brugerne mulighed for at downloade musik, film, billeder og anden underholdning i forskellige dataformer, men det er normalt lidt mere kompliceret end blot at skrive i navnet på den sang, du vil have.