Sådan forbinder du et adgangspunkt med et LAN-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil dit adgangspunkt på et bekvemt sted, som er centralt for det område, det skal serviceres. Kontakt din adgangspunktsdokumentation for specifikke instruktioner vedrørende rækkevidde og installation.

2.

Sluk din (kablet eller trådløs) router og adgangspunkt (hvis de ikke allerede er slukket ).

Tilslut dit Ethernet-kabel til den rigtige port i din router, og tilslut derefter den anden ende af kablet til den korrekte port i dit adgangspunkt. Se din router og / eller adgangspunkt dokumentation for at hjælpe med at bestemme de rigtige porte.

4.

Tænd dit adgangspunkt, tænd derefter og nulstil din router. placeret på bagsiden af ​​routeren.) Konfigurer eventuelle resterende indstillinger, der er angivet i dit adgangspunkts dokumentation (f.eks. adgangskode). Hvis du havde et kablet netværk forud for denne operation, har du nu tilføjet trådløse funktioner til dit netværk. trådløst netværk forud for denne operation har du nu udvidet det trådløse netværk af dit netværk.

Tips og advarsler

  • Processen bag oprettelsen af ​​et pass Ord vil variere med forskellige access point mærker og modeller. Kontakt din dokumentation for specifikke instruktioner.
  • Lokalt netværk (eller LAN) er ret nyttige, når der er behov for at forbinde flere computere til internettet. De er også nyttige, når brugerne ofte skal have adgang til hinandens filer eller en printer, i hvilket tilfælde netværk kan indstilles til at tillade fil og / eller printerdeling. For at tilføje trådløse funktioner til et kablet netværk eller udvide rækkevidden af et eksisterende trådløst netværk skal en netværksadministrator oprette forbindelse til et adgangspunkt til routeren. Et adgangspunkt er som en trådløs router, idet den muliggør trådløst netværk. Adgangspunkter er blot tilføjelser til netværk. De kan ikke Udskift en router, alt hvad de vil gøre er at udvide rækkevidden af ​​et eksisterende trådløst netværk eller tilføje trådløse funktioner til et kablet netværk. Uanset om du har en trådløs eller kablet router, kan et adgangspunkt forbindes via en hardwired (Ethernet) forbindelse for at aktivere eller udvide trådløst netværk.