Sådan installeres Bluetooth på en Toshiba E400

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for den enhed, du vil oprette forbindelse til Toshiba E400, og læg den i nærheden af ​​computeren.

2.

Klik på 'Start' -knappen på din computers skrivebord og vælg derefter 'Kontrolpanel' fra de tilgængelige indstillinger efterfulgt af 'Hardware og lyd.'

3.

Vælg 'Bluetooth-enheder' fra menuen 'Hardware og lyd'.

Klik på 'Tilføj' i dialogboksen, der vises, og vælg derefter din Bluetooth-enhed fra listen over enheder. Din computer vil liste alle de nærliggende Bluetooth-kompatible enheder, der er tændt.

5.

Indtast parringskoden for din enhed i Toshiba E400, når du bliver bedt om det. Parringskoden eller adgangskoden er en serie af numre, der er trykt på et klistermærke på selve enheden eller på dens instruktionsbog. Standardparringskoden for mange headset er 0000.

6.

Start med at bruge dit Bluetooth-tilbehør eller telefon med din computer. De to er nu parret permanent, uden at det er nødvendigt at gentage denne proces i fremtiden.

Toshiba E400 er en bærbar computer, der har indbyggede Bluetooth-funktioner, så den kan tilsluttes trådløst til forskellige Bluetooth-tilbehør som tastaturer, mus, headset og endda din mobiltelefon. Installation af en Bluetooth-enhed på computeren kan gøres ret hurtigt, og når den er parret, vil den blive permanent tilsluttet, uden at gentage parringsprocessen.