Sådan installeres en DSL Phone Line

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et DSL-filter med dobbeltport til hovedstikket i hjemmet. Dual-port og single-port DSL-filtre indeholder en lille telefonlinje, der kommer ud fra den ene ende af DSL-filteret og tilsluttes til en standard telefonstik. DSL-filteret med to porte indeholder to telefonlinjeudgange, herunder en til den primære telefonforbindelse og en til telefonlinjen, der vil forbinde til telefonlinjeporten på DSL-modemet.

2.

Forbind et enkelt DSL-filter til hver ekstra enhed i hjemmet, der forbinder til en telefonlinje, herunder en faxmaskine, satellit-tv-modtager eller yderligere telefonudvidelser i hjemmet. Hvis du ikke tilslutter hver enhed til DSL-filteret med enkeltport, vil det medføre interferens mellem disse enheder og DSL-internetforbindelsen

3.

Slut modemet til computeren ved hjælp af Ethernet eller USB kabler, der følger med modemet.

4.

Installer internetforbindelsessoftware fra internetudbyderen. Genstart computeren, når softwareinstallationen er afsluttet.

5.

Forsøg at gennemse internettet og bruge telefonen samtidigt. Langsomme internetsignaler og interferens på telefonlinjen kan indikere en forkert tilsluttet linje. Kontroller hvert DSL-filter for at sikre sikker forbindelse. Lyt efter et klik, mens du tilslutter hver telefonlinje til filteret for at sikre sikker forbindelse.

DSL er blandt de hurtigste metoder til internetadgang til boligen. Brug af DSL-forbindelser til at få adgang til internettet gør det muligt for brugeren at blive tilsluttet til internettet, samtidig med at han samtidig kan bruge telefonen, hvis det skulle opstå. Installation af en DSL-linje kræver minimal forberedelse, tid og kræfter for selv dem med en rudimentær viden om computernetværksteknologier.