Sådan konfigureres port 587 på Microsoft Exchange Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Microsoft Exchange Server' på listen over programmer, og klik derefter på 'Exchange System Manager.'

2.

Klik på dit Exchange servernavn på venstre side af skærmen . I de muligheder, der udvides under serverikonet, skal du klikke på den enmærkede 'SMTP'.

3.

Højreklik på ikonet 'Default SMTP Virtual Server' i centrum af ledelsen vindue og vælg 'Egenskaber'.

4.

Klik på fanen 'Levering'. Nederst i dette vindue skal du klikke på knappen 'Udgående forbindelser'. Et nyt vindue åbnes

5.

Indtast '587' i tekstboksen mærket 'TCP Port'. Tryk på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Tryk på 'OK' igen i hovedegenskabsvinduet for at gemme indstillingerne. Exchange-serveren er nu konfigureret til at bruge portnummer 587.

Microsoft Exchange-serversoftwaren leverer netværk med e-mail-kommunikationsfunktioner. Den Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) bruges til at sende e-mail til andre netværksbrugere eller modtagere på internettet. Den typiske port, der bruges til SMTP, er port 25. Port 587 bruges imidlertid som et alternativ af administratorer, der foretrækker at deaktivere standardporten. Dette tilføjer sikkerhed for e-mail-serveren på netværket. Porten kan ændres i Exchange-serverkonsollen.