Sådan opretter du forbindelse til et enkelt trådløst internet signal, når flere er til stede

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find 'Wi-Fi' -ikonet på computerens skrivebord. For Windows er ikonet en lille sølvant antenne med små grå eller grønne linjer rundt om toppen, placeret nederst til højre på skærmen. For Mac er ikonet en lille række buede linjer øverst til højre på skærmen.

2.

Klik på ikonet 'Wi-Fi' og vælg 'Tænd trådløs 'eller' Aktivér '. Vent nogle få sekunder for forbindelsen til at starte. Der skal vises et pop op-vindue, der viser de tilgængelige nærliggende netværk. Hvis det ikke gør det, skal du klikke på 'Wi-Fi' -ikonet en gang mere og vælge 'Se ledige netværk.'

3.

Se efter det specifikke netværk, du vil oprette forbindelse til. Hvis du f.eks. Har et hjemmenetværk, du har navngivet, skal du søge efter et netværk, der matcher navnet. Ellers skal du kontrollere det nærmeste netværk med det stærkeste trådløse signal. Se efter en række enten buede linjer eller lodrette stænger ud for hvert netværk, og vælg den med det højeste antal fremhævede linjer eller søjler.

4.

Dobbeltklik på valgt netværk. Indtast netværksadgangskoden, hvis du bliver bedt om det, og klik på 'Connect' eller 'OK'. Hvis du ikke kender adgangskoden, skal du klikke på 'Cancel' og vælge det næste tilgængelige netværk med et stærkt signal. Bemærk, at netværk med et hængelåsikon ved siden af ​​dem er sikret og kræver en adgangskode.

5.

Afkryds feltet ved siden af ​​'Husk dette netværk' eller 'Tilslut altid til dette netværk ', hvis du planlægger at bruge det samme netværk igen i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Klik på ikonet' Wi-Fi 'efterfulgt af 'Scan for tilgængelige netværk' eller 'Check for networks', hvis der efter nogle få sekunder ikke vises en liste over nærliggende netværk.
  • Nogle bærbare computere kan have en fysisk trådløs switch placeret i nærheden af ​​tastaturet eller på sidepanelerne . Hvis du ikke ser et trådløst ikon på skrivebordet eller ikke kan aktivere trådløst, skal du kontrollere, at den fysiske kontakt er aktiveret, hvis det er relevant.
  • Vær opmærksom på, at usikrede trådløse netværk tillader, at en computer eller en trådløs enhed forbinder til netværket . Oplysninger, der sendes over et usikret netværk, kan hackes eller kapres.
  • En trådløs netværksforbindelse giver dig mulighed for at oprette forbindelse til og gennemse internettet uden fysisk kabel eller opkaldsforbindelse. Mange bærbare computere har trådløs kapacitet, og nogle desktops kan også have trådløs. Ofte vises flere forbindelser i din liste over tilgængelige netværk. At vælge det korrekte enkelt Wi-Fi-signal er vigtigt på grund af tilgængelighed, forbindelsesstyrke og sikkerhedshensyn.