Sådan tilslutter du en trådløs bærbar til skrivebordet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en computerrouter. En router er meget lille og lightwieght og kan placeres næsten hvor som helst i dit hus. Hvis dit skrivebord ikke er trådløst, vil du sætte det op i nærheden af ​​din stationære computer. Åbn routeren og sæt den i et stikkontakt.

2.

Slut et netværkskabel fra dit skrivebords netværkskort på bagsiden af ​​routeren. Hvis du har et kabelmodem eller DSL tilsluttet der, kan du tilslutte det til internetporten på bagsiden af ​​routeren.

3.

Åbn en webbrowser på stationærcomputeren og indtast routers IP-adresse angivet i routeren's manual. Indtast brugernavnet og adgangskoden, som manualen indeholder, når routersiden åbnes.

4.

Gør nogen ændringer i routeren, f.eks. Opsætning af trådløs sikkerhed. Du kan vælge at opsætte sikkerhed, der kræver en adgangskode eller nøgle. Skriv ned den adgangskode eller nøgle, der oprettes.

5.

Tænd din bærbare computer, og det trådløse kort registrerer routeren, så længe det ikke er for langt væk. I netværksindstillingerne skal du se efter trådløse netværk og vælge din router og klikke på 'Opret forbindelse'. Indtast et kodeord eller en tast, hvis du slår på trådløs sikkerhed.

Router