Definition og fordele ved VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Forbrugerne søger en måde at reducere deres månedlige telefonregning udgifter ofte hen til VoIP som et alternativ til traditionelle telefoner. Fordelene ved VoIP gør det til et godt valg for personer med konstant internetadgang og behovet for store mængder opkald. Selv om der er nogle ulemper ved at bruge VoIP, er manglende evne til at foretage opkald under en blackout for en, Fordelene ved VoIP gør det til et klart valg for mange forbrugere.

Definition af VoIP

Akronym VoIP står for Voice over internetprotokol. Denne teknologi gør det muligt for forbrugeren at foretage og modtage telefonopkald over deres bredbåndsforbindelse i stedet for deres traditionelle faste telefonlinje.

Pris

Da VoIP bruger bredbåndsforbindelser, kan udbyderne opkræve meget lavere månedlige gebyrer i lang tid -distance og internationale opkald. Mange udbydere tilbyder også gratis opkald mellem kunder, der bruger den samme software som Skype.

Funktioner

Brugen af ​​bredbåndsteknologi og computersoftware giver VoIP-udbydere mulighed for at tilbyde nye og unikke funktioner til deres kunder. Disse kan omfatte en række 'virtuelle' telefonnumre og videokonferencer. Nogle af de funktioner, som forbrugerne traditionelt har måttet betale for, som f.eks. Opkalds-id og samtale venter, kan også tilbydes gratis af nogle VoIP-udbydere.

Opkaldskvalitet

Ny VoIP-teknologi gør opkald meget klarere end opkaldene på traditionelle analoge telefoner. Denne opkaldskvalitet afhænger af internetforbindelsens hastighed, men mange lande tilbyder nu højhastighedsforbindelser, der er mere end tilstrækkelige til at håndtere båndbreddekravene.

Portabilitet

Forbrugere, der køber bærbare VoIP-aktiverede enheder, er fri til at Brug deres service overalt i verden, hvor de har adgang til internettet. Disse steder omfatter lufthavne, biblioteker og internetcafeer over hele kloden. Forbrugeren betaler sine normale telefongebyrer plus omkostningerne ved deres forbindelse, og de nyder de samme opkaldsindstillinger, som når de er hjemme.

Fleksibilitet

En af de største fordele ved at bruge VoIP-tjenester er den fleksibilitet, det giver i Vilkår for geografisk placering. Det 'virtuelle' telefonnummer, der tilbydes af VoIP-udbydere, er ikke bundet til kundens geografiske placering. Det betyder, at de kan bo i Spanien, men vælger at være vært for deres 'virtuelle' telefonnummer i Californien, hvor deres familie bor. telefonopkald fra deres familie til lokale opkald i stedet for internationale opkald og reducerer de tilhørende omkostninger betydeligt.