Hvordan kan du forbinde to stationære pc'er?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk begge computere.

2.

Tilslut hver ende af USB-kablet til en USB-port på hver computer. Det specialiserede USB-kabel kan købes i en computer butik. Begge ender af kablet har male ender, der tilsluttes en USB-slot.

3.

Tænd computeren, der skal bruges som værtscomputer. Denne proces kan variere afhængigt af hvilken version af Windows du har. Se driftsvejledningen for at bestemme den rigtige navigation. Denne vejledning bruger Windows XP.

4.

Klik på 'Start u0026 gt; Kontrolpanel u0026 gt; Netværksforbindelser.' Under Netværkstjenester skal du klikke på 'Opret en ny forbindelse', som er til venstre på skærmen under Netværksopgaver. En forbindelsesguide åbnes.

5.

Klik på 'Næste'. Det næste vindue har fire muligheder. Den sidste mulighed er 'Opsætning af en avanceret forbindelse.' Klik på knappen ved siden af ​​dette. Klik på Næste. Det næste vindue har to muligheder. Klik på alternativknappen ved siden af ​​den anden mulighed, 'Opret forbindelse direkte til en anden computer.'

6.

Klik på 'Næste'. Den næste skærm har to muligheder, der spørger om computeren er vært eller gæst. Klik på Host.

7.

Klik på 'Næste'. Denne skærm spørger, hvilken port der skal bruges til den direkte forbindelse. Vælg en af ​​COM-portene.

8.

Klik på 'Næste'. Den næste skærm, Bruger Tilladelser, bestemmer, hvem der kan oprette forbindelse til computeren. Klik på 'Gæst'. Klik på 'Næste', og derefter 'Afslut'. Computeren tager nogle sekunder, og opretter derefter forbindelsen i mappen Netværksforbindelse.

9.

Gentag trin ét til tre undtagen klik på Gæst i trin tre. Navngive sin gæst Gentag trin fire.

10.

Identificer, om forbindelsen vil være tilgængelig for alle brugere eller bare den aktuelle bruger. Klik på 'Udfør'.

Tips og advarsler

  • Denne metode virker, hvis to computere er i nærheden, normalt inden for få fødder. Hvis du har brug for at forbinde to computere i forskellige rum, skal du købe et crossover-kabel, som også kræver, at du angiver IP-adresser.
  • I de tidlige dage af computerteknologi blev netværkscomputere betragtet som en luksus, der var kompleks og dyr for den gennemsnitlige hjemmebruger. Selv om det kan hævdes, at kompleksiteten stadig er der, er det lille spørgsmål, der skaber hjemmenetværk, blevet overkommelig. Oprettelse af et meget simpelt netværk for at forbinde to computere kan ske om få minutter.