Sådan ændres standardindstillingen på et fjernt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan ændres standardindstillingen på et fjernskrivebord

1.

Indstil de generelle indstillinger - Computernavn, Bruger-id og Adgangskode
1A.) Indtast navnet eller IP-adressen på computeren for at oprette forbindelse til.
Hvis du ikke er sikker på hvad dette er, og det er en arbejdst computer, spørg netværksadministratoren. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til en computer på dit hjem eller en venes hjem, er dette IP-adressen (Internet Protocol) på computeren. Hvis du stadigvæk er usikker på, skal din ven åbne en webbrowser og gå til OpenDns.org Din venners IP-adresse vil blive vist øverst til højre på websiden. Indtast netop denne IP-adresse i feltnavnet .
1B.) Indtast dit brugernavn
Eksternt skrivebord giver dig mulighed for at oprette forbindelse til den eksterne computer og logge ind ved hjælp af dit eget id og password. I tilfælde af en arbejdscomputer er dit brugernavn typisk et domænenavn \ UserID. På en hjemmecomputer i Windows 7 er dette ofte navnet på din Homegroup \ UserID eller simpelthen din UserID
1C.) Indtast din adgangskode
Eksternt skrivebord giver dig mulighed for at gemme dit bruger-id og adgangskode ved at markere afkrydsningsfeltet 'Tillad mig at gemme legitimationsoplysninger'. Denne valgfri funktion er hurtigere, men lidt mindre sikker, fordi alle, der har adgang til din computer, har adgang til din vens computer. Hvis du ejer begge computere, er risikoen lavere, og du behøver ikke indtaste dit brugernavn og adgangskode hver gang.

2.

Skift skærmstørrelse og farver for optimal ydeevne
2A.) Fuld skærm er standardskærmstørrelsen og er normalt det bedste valg.
Hvis du ændrer denne indstilling, vil du se din venns computer i samme opløsning som din egen computer. I nogle tilfælde kan du måske se hendes computer på mindre end fuld skærm, så du kan se sin computer og noget på din side samtidig. Du skal blot trække skyderen fra Large til Small for at ændre størrelsen på skærmen på skærmen.
2B.) Ændring af mængden af ​​farver kan påvirke ydeevnen dramatisk.
Farveindstillingen repræsenterer mængden af ​​farver din vens computer sender via internettet og vises på skærmen. Jeg anbefaler ofte 'High Color (16 bit)'. Denne indstilling viser nok farver til at være smukke, mens også kører med en hurtigere opdateringshastighed end 24 eller 32 millioner farver. Denne indstilling er bedst, når den bruges over internettet. Brug højere farver over en lokal forbindelse til en anden computer i dit hus.

3.

Skift lokale ressourcer, herunder lyd, printere, udklipsholdere og harddiske for bedre produktivitet eller forbedret sikkerhed.
3A.) Forlad fjernlydindstilling til standard.
Du kan vælge at ændre fjernbetjeningen indstillinger, hvis du ikke behøver høre lyden fra den anden computer eller hvis du vil lade lydene afspille på fjerncomputeren. Måske vil din ven høre musik mens du arbejder på computeren.
3B. ) Skift printere, udklipsholder og mere ... (harddiske) baseret på dine personlige behov.
Du vil måske ændre nogle af disse indstillinger baseret på dine egne krav og situationer. Hvis din ven kan lide at surfe på internettet til mange iffy eller sketchy hjemmesider, fjern markeringen af ​​alt. Dette vil medvirke til at forhindre virus i at komme på din computer via hendes harddisk eller udklipsholder. Hvis du stoler på den anden computer, som en arbejdscomputer, kan du derefter slå på udklipsholderen et værdifuldt element til at kopiere / indsætte simpel tekst frem og tilbage mellem de to computere.

p> Eventuelt ændre startprogrammerne i forbindelsesindstillinger.
Hvis du ofte opretter forbindelse til en arbejdcomputer for at køre bare dette ene program, kan denne indstilling være en værdifuld tidsbesparende. Det kan køre programmet installeret på en anden computer, fra din computer, som om den var installeret alene. De fleste hjemmebrugere har ikke brug for denne indstilling for at oprette forbindelse til en computers computer.

5.

Skift indstillingerne for oplevelse og præstationsoptimering.
Ukontrollering af disse indstillinger kan forbedrer computerens hastighed og opdateringshastighed.Den enkleste ting at gøre er at vælge 'Modem (56 Kbps)' fra drop down.Dette vil sætte alt til den maksimale hastighed over en internetforbindelse.Hvis du ikke forbinder din ven s computer, men en anden computer på dit eget netværk, kan du spille med denne indstilling for at få den bedste kombination af visuel ydeevne og hastighed til din smag. Disse indstillinger kombineret med skærmindstillingerne i et tidligere trin giver de mest dramatiske forbedringer i ydeevnen

6.

Forlad forhåndsindstillinger, herunder autentificering indstillet til standardindstillingerne.
Indstillingen for serverautentificering er nemmest at forlade som det er. Du vil modtage en anmodning om tilslutning som giver dig mulighed for at bestemme de bedste indstillinger for hver computer. Din netværksadministrator kan forudkonfigurere disse, hvis du opretter forbindelse til en arbejd computer.

Tips og advarsler

  • Sørg for at justere for langsomme forbindelser via internettet farven og oplevelsesfanerne.
  • For forbindelser til risikable computere som din skøre web surfing ven skal du fjerne markeringen af ​​alle felterne på fanen Lokale ressourcer, herunder dem, der er gemt bag knappen 'Mere ...' .
  • Remote desktop er et Microsoft-program, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en anden computer overalt i verden. Der er mange grunde til, at du måske vil ændre indstillingerne i en ekstern desktop-session; Indstillinger for Microsoft Windows Remote Desktop Connection kan forhindre eavesdroppers og vira. Nogle indstillinger giver dig mulighed for at få mere arbejde på mindre tid, mens andre indstillinger som lyd er til din personlige underholdning eller forretningsmeddelelser og advarsler.