Sådan blokerer du websteder i ISA 2006

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer'. Dobbeltklik på 'ISA Server Console' i de administrative værktøjer. Dette åbner ISA-softwarens hovedkonfigurationsvindue.

2.

Dobbeltklik på 'HTTP-filter' i listen over tjenester, der vises på hovedsidesiden. Dette åbner en ny vinduer. Klik på fanen 'Headers'. Headers er nøgleord eller sætninger, der bruges til at identificere et websted, og som kan bruges til at blokere disse websteder.

3.

Klik på 'Tilføj' 'I vinduet, der åbnes, vælg' Request Headers. 'Skriv navnet på webstedet. Hvis du f.eks. blokkerer' Limewire.com ', skal du indtaste Limewire i tekstboksen for overskrift.

4.

Klik på knappen 'OK'. Klik på knappen 'OK' igen i hovedkonfigurationsvinduet. Webstedet er nu blokeret fra adgang på ISA-serveren.

Internet Security and Acceleration (ISA) Server giver administratorer mulighed for at proxy-brugerens internettrafik. ISA'en erstattede Microsofts gamle proxyserver med hurtigere kommunikation og bedre administratorfunktionalitet. ISA-serveren kan bruges til at filtrere uønsket webtrafik, som f.eks. Gennemse upassende websites. Serverens funktionalitet tillader dig også at logge trafik og tildele båndbredde .