Sådan finder du en IP-adresse på en fjernmaskin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og vælg 'Kør'. I tekstfeltet, der vises, skal du indtaste 'cmd' (uden anførselstegn) og trykke på 'OK' -knappen. Dette åbner din Windows-kommandoskal.

2.

Skriv 'ping u0026 lt; machine\_name u0026 gt;' (uden citatmærker) i kommandopanelet, og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Udskift 'u0026 lt; machine\_name u0026 gt;' med navnet på computeren på dit netværk. Du kan også pinge et domænenavns websted. Du kan f.eks. Bruge 'ping www.your\_domain.com' for at finde IP-adressen til en hjemmeside.

3.

Se de viste resultater i kommandopanelet. Den første linje, der returneres, viser fjerncomputerenes IP-adresse. Resultatet ser ud som nedenstående:

PING din\_domæne.com (255.208.151.31) 56 (84) bytes data.
< br /> I dette eksempel er '255.208.151.31' IP-adressen på den eksterne maskine.

En IP-adresse giver en maskine med sin egen 'adresse' på et netværk. IP-adressen er et digitalt nummer, der adskilles af perioder. F.eks. Er adressen '192.168.0.2' et eksempel på en IP-adresse på et computernetværk. Du kan få IP-adressen til en fjerncomputer på dit netværk eller en domæneserver på internettet ved hjælp af maskinens navn. 'Ping' -kommandoen sender en lille pakke til maskinen og returnerer computerens IP-adresse.