Sådan konfigurerer du Linksys WRT54G til et BellSouth DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning af dit hjem

1.

Overfør modemmet. Når modemet er i 'brotilstand', virker det som en dummy-enhed. Modemet fortsætter med at bære DSL-signalet, men det har ingen anden funktion. For at overføre modemet skal du forbinde modemet direkte til computeren ved hjælp af Ethernet-ledningen. Åbn en webbrowser. Indtast 192.1683.1.254 i adresselinjen, og klik på gå eller tryk enter på tastaturet. Til Motorola 2210 1.0: Vælg fanen 'Broadband DSL Line'. Klik på 'Konfiguration af forbindelse' på højre side af siden.

Til venstre på siden skal du vælge 'Bridged Ethernet' i rullemenuen ved siden af ​​'Protocol.' Vælg 'Bridged Ethernet' i rullemenuen. Klik på knappen 'Gem og genstart' nederst på siden. Klik på den røde 'genstart' -knap, og klik derefter på knappen 'Ja, genstart enheden'. Når de røde bogstaver forsvinder på skærmen 'Home Summary', skal du kontrollere internetlyset.

Bekræft, at internettet lyset er helt slukket. Modemet er nu i brotilstand. Til Motorola 2210 2.0: Klik på 'Avanceret' til venstre. Indtast enhedsadgangskoden (på den gule klistermærke nederst på modemet), og klik derefter på Fortsæt. Klik på 'PPP-placering.' I midten af ​​siden skal du vælge 'PPP er på computeren, gatewayen eller routeren.' Klik derefter på 'Gem ændringer'.

2.

Konfigurer Linksys WRT54G router til PPPoE. Bellsouth / AT u0026 T bruger en PPPoE-forbindelse. Det betyder, at alle Bellsouth / AT u0026 T-kunder skal konfigurere Linksys WRT54G-router til PPPoE. Bellsouth / AT u0026 T bruger en PPPoE-forbindelse.

Det betyder, at alle Bellsouth / AT u0026 T-kunder skal have et brugernavn og en adgangskode i deres modem eller router for at få adgang til internettet. Da modemet er broet, skal routeren konfigureres til PPPoE. For at gøre dette skal du afbryde modemet fra computeren og tilslutte det til internet- eller WAN-porten bag på routeren. Tilslut derefter en separat Ethernet-kabel i en af ​​de fire porte bag på router og ind i computeren.

Åbn en webbrowser, skriv 192.168.1.1 og klik på gå eller tryk enter på tastaturet. Et login vindue vises. Brugernavnet skal være tomt. Skriv administrator i adgangskassefeltet, og klik derefter på ok. På installationsskærmen skal du vælge PPPoE i rullemenuen Internetforbindelsestype. Indtast brugernavn og adgangskode. Brugernavnet er en @ bellsouth.net eller @ att.net e-mail-adresse, adgangskoden er adgangskoden er knyttet til brugernavnet. Vælg 'Keep Alive.' Nederst på siden skal du vælge 'Gem indstillinger.'

3.

Konfigurer trådløs og trådløs sikkerhed. Klik på fanen 'Trådløs'. Du kan enten notere dit 'Wireless Network Name (SSID)' eller ændre det til noget unikt. Skift trådløs kanal til 1, 6 eller 11. Klik på 'Gem indstillinger.' Klik på fanen 'Trådløs sikkerhed'. Vælg 'WEP' i rullemenuen Security Mode. Vælg 1 som standardoverførselstasten. Vælg '64 bits' i WEP-kryptering '-menuen. Indtast en sikkerhedsadgangskode, og klik derefter på' Generer. 'Kopier de tegn, der vises i feltet' Nøgle 1 '. Dette er den trådløse sikkerhedsnøgle. Klik på' Gem indstillinger. '

4.

Forsøg på at oprette forbindelse til internettet. Når indstillingerne er gemt, skal du lukke internetbrowseren og åbne en ny side for at forsøge at oprette forbindelse til internettet. ikke lykkes, genstart computeren. Hvis forbindelsen stadig ikke lykkes, skal du kontakte Bellsouth / AT u0026 T for at kontrollere, at brugernavnet og adgangskoden er korrekte.

Bellsouth / AT u0026 T kan bede om tilladelse til at nulstille PPPoE-adgangskoden eller foreslå, at kunden fjerner routeren for at kontrollere, at der ikke er problemer med routeren eller routerens konfiguration. Når du har oprettet forbindelse til internettet med en Ethernet-forbindelse, skal du konfigurere den trådløse fra din computer og bekræfte en trådløs forbindelse. Bellsouth / AT u0026 T vil ikke fejlsøge denne forbindelse. Kunder, der ikke kan oprette en trådløs forbindelse, skal kontakte Linksys.

Bellsouth / AT u0026 T har en række DSL modemer til privatkunder. Det nuværende boligmodem er Motorola 2210 1.0 og Motorola 2210 2.0. Alle disse modemer er single user modems; de forbinder kun direkte til en computer og tillader kun en computer at oprette forbindelse til internettet ad gangen. Privatkunder med flere computere skal opgradere fra et modem til en gateway (2701 2Wire Gateway købt fra Bellsouth / AT u0026 T) eller købe tredjepartsrouter (Linksys, Belkin, Netgear, D-Link). Modemet og routeren skal kommunikere ordentligt, modemet skal placeres i 'bridge mode' og routeren skal konfigureres til PPPoE.