Sådan laver du en WiFi-antenne ud af tinfolie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afrul et firkant af aluminiumsfolie på 1 fod med 1 fod. Hold folien så glat som mulig, så det bliver en bedre reflektor til signalet, når din antenne er konstrueret.

2.

Dækslens bløde side med lim fra limpinden. Spred limen jævnt ud til kanterne, og sørg for ikke at rive eller bøje folien, mens du går.

3.

Lim foliepladen til et stykke konstruktionspapir eller andet tykt papir. Spred folien ud jævnt for at sikre, at den sidder godt i papiret.

4.

Skær folien og papiret i en lang rektangelform, ca. 6 inches bred med 9 inches høj .

5.

Bøj folien og papiret i en konkav parabolform med den skinnende side på indersiden. Dette vil fungere som den reflekterende skål til dit signal.

Skær to huller i parabolen om bredden af ​​en blyant og placeret halvvejs op og 2 tommer fra begge sider på siderne.

7.

Tilføj strukturel stabilitet til din parabola ved at oprette en supportstråle til den. Rul en stribe af byggepapir i et rør lidt mindre end en blyants bredde og hold den gennem de to huller i den parabolske skål. Din parabola skal nu ligne en 'D' form med papirrullen, der repræsenterer det lange lige stykke og den parabolske skål buede rundt. Brug tape til at fastgøre enderne af røret til opbygningspapirets side af fadet.

8.

Placer parabolantenne over WiFi-antennen på din eksisterende router og styr den mod computer, du ønsker at sende signalet til. Fastgør fadet ved at fastgøre papirstøttestrålen til den eksisterende antenne med tape. Din skål vil give op til 9 decibel signalforøgelse.

Tips og advarsler

  • En større skål giver dig et større signalforøgelse. Forøg størrelsen af ​​din hjemmelavede tinfolie WiFi-antenne efter behov.
  • Hvis du ser på at opbygge en WiFi-antenne eller øge signalet til en eksisterende antenne, kan du gøre det med tyndfolie. Tinfolie --- ofte lavet af aluminium og ikke tin --- kan fungere som et spejl styrer det trådløse signal til modtageren. En do-it-yourself tin-folieantenne kan styrke signalet til en computer i et andet rum eller i en anden etage langt fra din trådløse router, hvilket sparer dig de penge, du bruger til at købe en kommerciel booster.