Sådan opdateres VeriSign-certifikater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til VeriSign Certificate Center og log ind på hjemmesiden. Alle websejere, der har købt et SSL-sikkerhedscertifikat, vil have en konto.

2.

Klik på knappen 'Opgrader' på VeriSigns websted og bekræft længden af ​​dit certifikat. Du kan vælge mellem et, to og tre år.

3.

Bekræft betalingskortmetoden. Hvis du ikke har en på filen, skal du indtaste de relevante oplysninger.

4.

Bekræft certifikatets kontaktoplysninger på oversigtssiden, og fortsæt med at tjekke og Indsend din ordre, når du er sikker på, at alle oplysningerne er korrekte.

5.

Installer det opdaterede certifikat til din online-server som angivet af serverleverandøren. (Hver server har sin egen metode til certifikatinstallation.) Du kan også bruge VeriSign Knowledge Center til at installere hjælp, fordi det vil indeholde lisensinstruktioner for de fleste serverleverandører.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kender dine VeriSign-kontooplysninger, skal du ringe til 866-893-6565 eller 650-426-5112.
  • Du skal kontakte din serverleverandør for at være sikker på den aktuelle CSR (Certificate Signing Request) kan stadig bruges sammen med det nye SSL-certifikat.
  • Hvis du bruger Microsoft IIS 5.0 og 6.0, skal du også indsende en CSR.
  • De fleste websteder, der bruger en betalingsfunktion eller som lagrer personlige oplysninger, bruger et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). VeriSign er et sådant selskab, der tilbyder SSL-certifikater, der er i stand til 128-bit kryptering. Besøgende på hjemmesiden vil downloade certifikatet, så de ved, at webstedet er autentisk. Hvis du ejer et websted og skal opdatere dit SSL-certifikat, kan du gøre det online ved hjælp af VeriSign-webstedet. Du kan enten vente på, at dit certifikatets valideringstidspunkt løber tør, eller du kan være proaktiv og opgradere det på forhånd.