Sådan opsættes en trådløs basestation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din basestation / router til dit bredbåndsmodem. Dette opnås ved brug af Ethernet-kablet. Slut Ethernet-kablet til bagsiden af ​​bredbåndsmodemet ved at sætte det i Ethernet-porten. Derudover er der en slot på bagsiden af ​​basestationen, der vil blive opført som 'WLAN', 'Internet' eller 'WAN', afhængigt af din routerproducent. Tilslut den modsatte ende af Ethernet-kablet til denne slot.

2.

Find din basestations manual og uddrag to vigtige stykker informationer fra den. Den første er standardadgangskoden til din router. Den anden er en unik URL-adresse.

3.

Indtast URL-adressen i browseren på en internetforbundet computer. Naviger til denne adresse og indtast routers standardadgangskode, når du bliver bedt om det.

4.

Vent til indstillingssiden vises. Du har nu adgang til at fastlægge dine grundlæggende indstillinger basestation og trådløst netværk Vælg et navn til dit trådløse netværk. Beslut dig også, om du vil kodeordbeskytte dit netværk. Hvis det er tilfældet, vælg en adgangskode, og vælg også en krypteringstype. WPA og WEP bliver tilbudt. lidt højere sikkerhedsniveau, selv om din basestation er ældre, kan den kun understøtte WEP.

5.

Klik på 'Anvend' for at gemme dine indstillinger.

p> 6.

Vælg det trådløse ikon på din bærbare computer, nu hvor din basestation og netværk er konfigureret. I Windows kan denne ikon findes på højre side af nederste værktøjslinje. , kan ikonet findes på højre side af den øverste værktøjslinje.

7.

Vælg dit trådløse netværk fra rullelisten over tilgængelige netværk, der vises, når du er Klik på det trådløse ikon. Indtast dit kodeord, hvis det er relevant, at deltage i dit netværk. Din trådløse basestation er blevet konfigureret.

Trådløst internet er bedre end kabelforbundne alternativer, hvis du er på udkig efter mobilitet og mulighed for nemt at forbinde flere computere til en internet-hotspot. Derfor kan opsætning af en trådløs basestation være på din liste, men i stedet for at vente på en computer professionel til at komme ind i dit hjem, kan du overveje at tage fat på jobbet selv. Heldigvis er alt hvad du behøver, din basestation, dit bredbåndsmodem og et Ethernet-kabel. Tidligere trådløs netværkserfaring er ikke påkrævet.