Hvordan ved jeg, hvem min internetudbyder er?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på dit kabelmodem eller router. Dette er den enhed, der blev installeret i dit hjem, da tjenesten blev oprettet. Det er forbundet til din computer. Firmasignalet på dit internetudbyder af kabel vil blive trykt et eller andet sted (typisk på forsiden) af denne enhed.

Se på konvolutten, at din månedlige fakturaerklæring kommer ind. Trykt i det øverste venstre hjørne af konvolutten vil være returadressen, som vil indeholde navnet på det firma, der fungerer som din kabel internetudbyder.

3.

Se på fakturaerklæringen selv. Firmaets logoer, der fungerer som din kabel-internetudbyder, vil blive opført på forskellige steder på regningen, herunder både på forsiden og i servicevilkårene, der er trykt på bagsiden.

4 .

Besøg et IP-adresses opslagsted (se Resources section). Webstedet vil angive din IP-adresse og internetudbyderens navn.

Din internetkabeludbyder er det firma, der fysisk leverer dit hjem eller kontor med sin internetforbindelse til kabel. Dette er firmaet, som du sender penge til hver måned for at holde forbindelsen aktiv. Hvis du ikke kender navnet på det firma, der forsyner dig med internetadgang via kabel, kan du hurtigt finde ud af disse oplysninger ved blot at kigge på et af få steder.