Liste over gratis WiFi Hot spots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Hot spots findes på nogle af de mest usædvanlige steder, men fordi internettet er hvor mange mennesker der arbejder og kommunikerer, lever flere og flere steder gratis WiFi til alle, der besøger. Der er indendørs og udendørs hotspots fundet i hele USA, og alt du behøver er en trådløs bærbar computer, iPad, iPod eller anden trådløs enhed.

Offentlige områder

Biblioteker, lufthavne og nogle hospitaler har gratis WiFi forbindelser. Selv om nogle af disse kilder kan begrænse de websteder, du kan få adgang til via deres WiFi-forbindelser, kan du nemt få adgang til dine email og uofficielle hjemmesider. Mange taverner og lounger leverer nu gratis WiFi til lånere deres virksomheder. Trucken stopper og nogle måder giver nu gratis WiFi. Speedway-tankstationer og mange andre benzinstationer tilbyder gratis WiFi.

Restauranter og hoteller

Store restaurantkæder som McDonald's, Hooters, Starbucks og Big Boy Restaurants er gratis WiFi-hotspots samt nogle uafhængige restauranter. Hoteller har gratis WiFi hotspots og giver gæster mulighed for at logge på deres netværk eller have et åbent netværk, hvor alle inden for rækkevidde kan forbinde. Nogle hoteller, der har gratis WiFi, omfatter AmeriSuites, Baymont Inn u0026 amp; Suiter og Best Westerns.

Campingpladser og Ferieboliger

Mange campingpladser rundt om i USA er WiFi-hotspots. Nogle tilbyder WiFi på hele campingpladserne, og nogle har klubhuse, der har WiFi-service. Nogle hytter eller sommerhuse har gratis WiFi til gæster, der bliver i lejeboligerne.

Virksomheder

Mange virksomheder bliver trådløs hotspots. Virksomhederne gør det mere for deres medarbejdere, men alle i nærheden af ​​hot spots kan forbinde til tjenesten, hvis de ikke er beskyttet med adgangskode, som de fleste ikke er. Nogle virksomheder, der er WiFi-hotspots i nogle stater, omfatter Barnes u0026 amp; Noble, EZ Lube Service Centers og Office Depot.