Sådan Reset et kodeord i Active Directory

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind som administrator til domænecontrolleren, der er vært for Active Directory på netværket.

2.

Klik på Windows 'Start' knappen og vælg 'Active Directory Users and Computers MMC' fra listen Programmer på domænecontrolleren for netværket. Hvis markeringen ikke er angivet, skal du åbne Microsoft Management Console og derefter klikke på 'File'. Klik derefter på 'Tilføj / fjern snap-in'. Klik på 'Tilføj' og vælg 'Active Directory Users and Computers MMC' og klik derefter på 'Tilføj' igen. Active Directory-administrationsgrænsefladen er nu tilføjet til MMC-værktøjet.

3.

Højreklik på domænenavnet på brugerens domæne.

4.

Klik på 'Find' -indstillingen.

5.

Skriv brugerens navn og klik på 'Find nu.'

< p> 6.

Indtast en ny adgangskode til brugeren i adgangskassens indtastningsboks.

7.

Bekræft adgangskoden ved at indtaste den i den anden indgang boks.

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Bruger skal skift adgangskode ved næste logon' for at tvinge brugeren til at nulstille adgangskoden til en, hun opretter eller vælger.

p>

9.

For at bekræfte ændringerne skal du bede brugeren om at logge ud og logge ind igen. Når han indtaster den nye adgangskode, vil kontoen blive logget ind.

Microsoft Active Directory gør det muligt for netværksadministratorer og it-sikkerhedspersonale at organisere og administrere brugerkonti og sikkerhedsniveauer for virksomhedsnetværk. Administratorer, der understøtter Active Directory-konti på et netværk, finder ofte, at adgangskoder til brugerkonti skal nulstilles. Glemt adgangskoder eller adgangskoder, der er udløbet, skal nulstilles i Active Directory Microsoft Management Console-snap-in lokalt på domænecontrolleren for netværket.