Sådan deaktiveres Netgear DG834G Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger din webbrowser til 'http://192.168.0.1' for at få adgang til Netgear routerens admin menu. Indtast routers brugernavn og adgangskode i de relevante tekstfelter. . Hvis du ikke allerede har ændret indstillingerne, skal du indtaste 'admin' for brugernavnet og 'adgangskoden' for adgangskoden.

2.

Klik på 'OK'. Klik på ' Sikkerhed 'i venstre ende af vinduet, og vælg derefter' Firewall Rules. 'Vælg knappen' Tilføj 'under overskriften' Indgående '.

3.

Klik på 'Enhver' mulighed på listen 'Service' og vælg 'Tillad altid' i 'Handling' -listen. Klik på 'Anvend' for at indstille den nye regel som aktiv.

4.

Klik på 'WAN Setup' under 'Avanceret' overskriften i venstre ende af vinduet. Klik på afkrydsningsfeltet mærket 'Deaktiver Port Scan og DOS Protection.'

5.

Klik på 'Apply', og vælg derefter 'Logout' for at deaktivere Netgear DG835Gs firewall.

Tips og advarsler

  • Hvis du Vil du tænde for firewallen igen, behøver du kun at slette den indgående firewall-regel, du oprettede, og fjern markeringen i feltet 'Deaktiver portscanning og DOS-beskyttelse'.
  • Deaktivering af firewallen vil efterlade nogen compu ter tilsluttet dit netværk via Netgear-router sårbar over for deial-of-service-angreb eller andre forsøg på at få hackere adgang til din computer.
  • Netgear DG834G-router indeholder en indbygget firewall, der forhindrer uautoriserede brugere i at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk eller få adgang til computerens data. Mens du normalt vil holde din firewall aktiv, kan det være nødvendigt at deaktivere den nogle gange for at tillade visse software adgang til din computer. På grund af sikkerhedsproblemer har routeren ikke en simpel 'slukket' knap til firewallen. For at deaktivere firewallen skal du manuelt ændre flere indstillinger i routerns menu.