Sådan forbinder du bredbånd til en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer routeren på et sted nær din computer eller centralt for alle dine computere, hvis du har mere end en. Tag routeren ud af kassen og sæt strømmen i. Brug et netværkskabel til at forbinde fra en af ​​routerens porte til netværkskortet på din computer.

2.

Tilslut bredbåndsmodemet til routeren. Hver bredbånds service kræver et bredbåndsmodem. Sommetider vil tjenesten give dig modemet, andre gange skal du muligvis betale for det. Tilslut telefonlinjen, kabellinjen eller en anden linje, der bringer tjenesten til dit hus til bredbåndsrouteren. Tilslut et netværkskabel fra bredbåndsmodemet på bagsiden af ​​routeren. Du kan også forbinde modemet direkte til computerens netværkskort.

3.

Konfigurer routeren. Åbn en webbrowser ved hjælp af en computer, der er direkte forbundet til routeren. Indtast IP-adressen i browseren, som leveres af routeren manualen for at få adgang til routeren. Indtast brugernavn og adgangskode. Lav eventuelle ændringer i adgangskoder eller andre indstillinger på netværket, som f.eks. Netværksnavnet, som også kaldes SSID.

Bredbånd refererer til bredbåndsinternet, hvilket er højhastigheds-internet. Højhastigheds internet er en internetforbindelse, der er hurtigere end opkald. Bredbånd kan omfatte grundlæggende DSL, som er cirka 20 gange hurtigere end opkald, helt op til fiberoptiske forbindelser, som kan være mere end 50 gange hurtigere end grundlæggende DSL. Tilslutning af bredbåndstjenester til enhver computer er forholdsvis enkel og kan gøres i et par trin.