Sådan installeres en Linksys Wireless N Router med et Motorola Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut modemkablet fra bagsiden af ​​Motorola-modemet til stikkontakten. Hvis du har et kabelmodem, er modemkablet et koaksialkabel. Hvis du har et DSL-modem, er kablet en telefonlinje.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​LAN-portene på routeren.

3.

Åbn en webbrowser og indtast '192.168.1.1', og indtast derefter 'admin' som adgangskode, mens du forlader brugernavnet tomt. Klik på 'OK'.

Klik på 'Wireless' øverst i routerfunktionen, og indtast derefter netværksnavnet i feltet ud for Netværksnavn (SSID). du vil bruge.

5.

Klik på 'Trådløs sikkerhed' under den trådløse menu, og vælg derefter en trådløs sikkerhedstype og nøgle. Gem indstillingerne og afslut.

6.

Afbryd Ethernet-kablet fra computeren og routeren, og tilslut det derefter fra Motorola-modemet til WAN-porten på routeren. Tag stikket ud.

7.

Tænd for Motorola-modemet, og tænd derefter Linksys Wireless N Router. Du kan nu oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en trådløs enhed som f.eks. En mobiltelefon eller computer.

Motorola producerer forskellige typer modemer, herunder kabel- og DSL-modemer. Normalt kan du kun forbinde en bruger til disse modemmer. Du kan dog forbinde en trådløs router for at udvide antallet af brugere samt tillade brugere at oprette forbindelse trådløst. En Linksys Wireless N Router bruger 802.11n-standarden, som i øjeblikket er den hurtigste trådløse standard til rådighed.