Sådan løser du trådløse internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Nulstil computermodemet ved at tage stikket ud, vente et par sekunder og derefter tilslutte det igen. Dette rydder enhedens hukommelse, hvilket igen gør det muligt for andre enheder (som din computer og trådløs router) til at interagere med det igen.

2.

Nulstil din trådløse router ved at tage den ud af stikket og vent et par sekunder og tilslut det igen. vil rydde routerens hukommelse på samme måde som modemets hukommelse blev ryddet i trin 1. Eventuelle forbindelsesproblemer, som du havde, var resultatet af fejlagtige kodelinjer, der blev gemt i den trådløse routerens interne hukommelse, vil blive ryddet, tillader andre enheder (som din computer og modem) at interagere med det igen.

3.

Reparér din trådløse forbindelse på din computer. Windows Vista og 7 brugere skal klikke på 'Start', og derefter klikke på 'Kontrolpanel' og åbne 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Change Adapter Settings' og højreklik på 'Wireless Network Connection.' Windows XP-brugere skal klikke på 'Start', derefter klikke på 'Indstillinger', derefter klikke på 'Kontrolpanel' og åbne 'Netværksforbindelser', og højreklik derefter på 'Trådløs netværksforbindelse.'

4.

Klik på 'Reparation'. Dette vil reparere din forbindelse fra dit operativsystem. Dette vil tage sig af alle fejl, der skyldes dit operativsystem i stedet for via modem eller trådløs router.

Selv om trådløse internetforbindelser er unarguably mere bekvem end kabelforbundne forbindelser, er der meget, der kan gå galt med dem. Hvis noget går galt med enten din computer, dit internetmodem eller din trådløse router, kan hele forbindelsen straks bringes til sit ordsprogede knæ. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at få din trådløse internetforbindelse til at køre igen og køre næsten øjeblikkeligt.