Sådan overvåger du netværksaktivitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Klik på 'Netværk og delingscenter'.

4.

Klik på 'Se hele kort' for at se en liste over alle computere og enheder, der er tilsluttet samme netværk. Du vil også se oplysninger om netværket selv, som om dit netværk kun er et lokalnetværk (det betyder, at det kun består af computere, der er tilsluttet andre computere) eller et internetnetværk (det betyder, at det består af computere, der er tilsluttet til internettet).

5.

Klik på navnet på dit netværk under 'Forbindelser' -delen af ​​vinduet 'Netværk og delingscenter'. Du vil kunne se en liste over egenskaberne på dit netværk, herunder hvor mange pakker af informationer (målt i kilobytes) overføres via netværket til enhver tid. Du vil også kunne se, hvor meget information der er blevet sendt over netværket i den periode, hvor den har været i brug, samt hvor lang tid det har været i drift.

Hvis din computer er tilsluttet et lokalt netværk eller en form for internetnetværk (enten trådløst eller trådløst), kan du overvåge enhver aktivitet, der foregår via netværket ved hjælp af Windows 'avanceret' Netværks- og delingscenter '-funktion. Denne funktion vil tillade dig at overvåge al netværksaktivitet fra enhver computer på netværket og se ting som forbindelseshastigheder, antal brugere og mere.