Sådan tilslutter du NetGear EN104

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et gennemgående Ethernet-kabel til port 4 (WAN) på EN104.

2.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på et internetmodem, og indstil Uplink-knappen til 'Normal'. Hvis du udvider et eksisterende netværk, skal du forbinde Ethernet-kablet fra port 4 på EN104, indstille trykknappen til 'Uplink' og tilslut den til en tilgængelig LAN-port på et andet hub.

3.

Tilslut alle computere eller enheder, der skal tilføjes til netværket, ved at forbinde et Ethernet-kabel fra enheden til en af ​​LAN-portene på EN104. NetGear EN104 's LAN - forbindelser er porte 1, 2 og 3.

4.

Tænd for EN104 og alle enheder, der er tilsluttet det. Sørg for LED indikatoren for hver forbindelse er tændt. Hvis ikke, skal du dobbeltkrydse dine forbindelser.

NetGear EN104 er et Ethernet-hub, der tillader tilslutning af flere computere og eksterne enheder til det samme netværk. Netværket tillader kommunikation mellem enheder, hvilket er praktisk, hvis du har en printer og to computere. Brugen af ​​et Ethernet-hub, som EN104, kan skabe eller udvide et netværk til en relativt lav pris sammenlignet med en router eller en switch.