Sådan ændres et kodeord på en Linksys WRT350N Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser. Indtast adressen '192.168.1.1' i adresselinjen øverst i vinduet og tryk på 'Enter'. Du bliver bedt om det nuværende brugernavn og adgangskode til Linksys WRT350N.

2.

Indtast brugernavn og adgangskode, som du valgte, da Linksys WRT350N blev konfigureret. Hvis du aldrig har valgt loginoplysninger til routeren, skal du indtaste 'admin' som både brugernavn og adgangskode. Indtastning af loginoplysningerne fører dig til den primære konfigurationsside for Linksys WRT350N.

3.

Klik på fanen 'Administration' øverst i vinduet og klik derefter på den sorte Fanen 'Ledelse' nedenfor, hvis den ikke er valgt. Den nuværende adgangskode til Linksys WRT350N vises som en række sorte prikker.

4.

Klik i boksen mærket 'Router Password.' Brug 'Backspace' -tasten til at slette den aktuelle adgangskode, og indtast derefter det kodeord, du vil bruge, når du logger ind på routeren.

5.

Type Den samme adgangskode i boksen mærket 'Re-enter for confirmation.'

6.

Klik på knappen 'Gem indstillinger' nederst i vinduet for at gemme den nye adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis du har glemt adgangskoden til din Linksys WRT350N-router, kan enheden nulstilles til sin oprindelige fabriksindstilling ved at holde nulstillingen knappen på bagsiden. Se i brugervejledningen for yderligere oplysninger om fabriksåbningsproceduren.
  • Ændring af adgangskoden til en trådløs router med jævne mellemrum kan i høj grad gavne sikkerheden i dit hjemmenetværk, især når netværket er i et område, der frekventeres af folk, der kan være interesserede i at hacke sig ind i netværket. Skift adgangskoden på Linksys WRT350N ved hjælp af det interne konfigurationsgrænseflade, hvis du er bekymret for, at en person, der ikke har adgang til routeren, måske har hacket ind i det.