Sådan blokerer du en klient fra Adgang til nogle websteder i netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' knappen, åben 'Alle programmer', klik på 'Tilbehør' og derefter Åbn Notesblok. Hvis du bruger Windows Vista eller 7, skal du højreklikke på Notepad-programmet og vælge 'Kør som administrator'.

2.

Klik på 'Fil 'og klik derefter på' Åbn '.

3.

Naviger til mappen' C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ Etc 'på din computer. Klik på 'hosts' filen og klik derefter på knappen 'Åbn'.

4.

Rul ned til bunden af ​​filen og indsæt to linjer, '127.0.0.1 www .exampleblocksite.com 'og' 127.0.0.1 exampleblocksite.com. ' I stedet for at skrive 'exampleblocksite.com', skal du indtaste det websted, du vil blokere i begge linjer. Gentag denne proces så mange gange som du har brug for, og tilføj to linjer i dette format for hvert websted, du ønsker at blokere.

5.

Klik på 'Gem' knappen i værktøjslinjen af notesblok. De websteder, du tilføjede til værtsfilen, er nu blokeret.

Der er et utal af software fra tredjeparter til rådighed for at blokere adgang til websitet, men hvis du ikke vil betale for denne type tjeneste, er der en gratis måde at gå om. Du kan ændre en speciel fil i din computer ' s systemfiler, der giver dig mulighed for at holde din computer ude af adgang til hjemmesiden uanset hvad.