Sådan får du laptop trådløs til at arbejde med Internet Explorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse router til dit modem i overensstemmelse med de instruktioner, der følger med din router. Opsæt dit trådløse netværk i overensstemmelse med de samme instruktioner, og sørg for at navngive netværket noget, du nemt kan genkende og sikre dit netværk med et kodeord.

2.

Tænd din bærbare computer computer. Hvis du bruger en trådløs adapter, skal du sørge for at have indsat den i din computer. På nogle bærbare computere vil den indbyggede trådløse funktion have en 'on / off' -kontakt på din bærbare computer, så sørg for at skifte den til 'on'.

3.

Kontroller nederst til højre på skærmen for et billede af to overlappende computere med en stor blå prik over dem. Hvis dette vises, skal du flytte musemarkøren hen over billedet og være sikker på at det navn, du opretter din trådløse forbindelse med, er der. Under navnet skal det siges 'Adgang: Lokal og Internet'. Dette lader dig vide, at du har forbindelse.

4.

Kontrollerer stadig billedet i hjørnet, hvis det viste billede er to overlappende computere med en 'x' over dem, højreklik på billedet og vælg indstillingen 'Opret forbindelse til et netværk'. Der åbnes et nyt vindue, som vil vise en liste over netværk, finde dine i listen, vælge den ved at klikke på navnet og klikke på knappen 'Connect'.

5.

Åbn Internet Explorer for at begynde at bruge internettet.

For mange mennesker er internettet deres forbindelse til deres forretning, deres familier og deres venner. Internettet har udviklet sig gennem årene for at gøre det nemmere og mere bekvemt for mange mennesker, hvilket bringer os til trådløst internet. Trådløst internet giver dig mulighed for at forbinde din computer til internettet uden at skulle bruge et kabel fra din router til din computer.