Sådan opretter du et DSL-modem til en Linksys-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din DSL internetforbindelse fungerer korrekt ved at tænde computeren og få adgang til internettet.

2.

Sluk computeren og afbryd DSL-modemet.

3.

Tilslut DSL-modemet til internetporten på Linksys-router med et ethernet-kabel ved hjælp af routerens brugervejledning til at identificere Den korrekte port.

4. Tilslut computeren til en af ​​routerns ethernetporte ved hjælp af et andet kabel, igen ved brug af brugervejledningen til at identificere denne port.

5.

Kontroller, at lysdioderne på routerens frontpanel er tændt, som de skulle være, hvis alle komponenter er tilsluttet og tilsluttet korrekt.

6 .

Tænd for computeren, og åbn din webbrowser. Hør i routerens brugervejledning for at få adressen til sin installationsside og indtast denne adresse i din browsers adresselinje.

p> 7.

Indtast routers standard brugernavn og kodeord (typisk ordet 'admin' uden citaterne) i det nye vindue th at dukker op.

Find feltet for lokal IP-adresse på installationssiden, og indtast den IP-adresse, der er angivet i brugerens vejledning.

p> 9.

Klik på statusfanen på din installationsside, og find derefter IP-adressefeltet på statussiden. Hvis du ser IP-adressen, du lige har indtastet, er din trådløse forbindelse klar. På den anden side, hvis du ser nuller, skal du klikke på knappen 'DHCP release', efterfulgt af 'DHCP renew' knappen på samme side, som skal aktivere IP-adressen. Du er nu klar til at oprette forbindelse til din DSL Internet-tjeneste via din trådløse router.

Hvis du har en DSL internetforbindelse, er det meget nemt at udvide forbindelsen trådløst rundt i lokalerne ved hjælp af en Linksys trådløs router. Linksys routere er almindeligt tilgængelige i elektronikforretninger og leveres med klare instruktioner, der skal gøre en trådløs tilslutning til din trådløse forbindelse, selvom du ikke er teknologisk tilbøjelig.