Sådan optimerer du spil på en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn enhver browser, der er kompatibel med din router s konfigurationsside, og indtast dine administrative oplysninger ved vinduet prompten.

2.

< p> Rul sidebjælken på din router 's navigationsside, og søg siden for NAT-fanen (Network Address Translation). Nogle routere omfatter NAT-indstillingerne under fanen 'LAN IP Setup' i stedet, så se der, hvis du har problemer med at finde den.

3.

Skift din NAT-indstilling til enten slukket eller åben. Der vil være forskellige valgmuligheder for NAT-indstillingen, alt efter hvilket router du har. At vælge at slukke for NAT er det samme som at have det åbent. Men hvis du kun har mulighederne for at slå indstillingen til eller fra, og du vælger at tænde den (eller lade den være på, hvis det er standardindstillingen), bliver problemet ikke rettet.

< p> 4.

Gem dine indstillinger, når du har ændret den aktuelle indstilling (hvis det er nødvendigt). Nogle routere kræver, at du klikker på 'Apply', inden du gemmer.

At spille videospil på internettet gør det muligt for spillerne at interagere med andre virkelige spillere i deres yndlingsspillemiljøer. Desværre kan langsomme hastigheder og uhensigtsmæssige netværkskonfigurationer virkelig føre til en ubehagelig oplevelse. Sørg for, at din router har de optimale indstillinger for onlinespil, måske kan hjælpe dig med at øge din online-hastighed, før du undersøger mulige hardwareopgraderinger.