Sådan tilslutter du VoIP til et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømadapterne til både kabel- og VoIP-modemerne. Stik strømadapterne i en stikkontakt.

2.

Tilslut kabelmodemet til VoIP-modemet med et Ethernet-kabel. Ethernet-kablet skal løbe fra kablet modemets udgang Ethernet-port til VoIP-indgangen.

3.

Slut telefonen til VoIP-modemet med en almindelig telefon ledning.

Tag et andet Ethernet-kabel og sæt den sidste ledige plads på VoIP-modemet i, og slut den anden ende til computerens Ethernet-port.

5.

Installer softwaren, der fulgte med dit VoIP-modem, ved at placere cd'en i cd-rom-driveren på din computer. Installationsguiden starter automatisk. Fremskridt gennem installationsprocessen ved at følge vejledningen på skærmen.

VoIP, eller Voice over Internet Protocol, er en måde at bruge din internetadgang til at foretage og modtage telefonopkald. Tiltrækningen af ​​VoIP er dens bekvemmelighed og overkommelighed. Du kan forbinde dit kabelmodem til din VoIP-telefon for at foretage telefonopkald, mens du surfer på nettet. Du behøver ikke en særlig telefon, fordi en almindelig telefon forbinder VoIP-modemet, som igen er forbundet til dit kabelmodem. Brug af VoIP gør ikke din internethastighed af dit kabelmodem i fare.