Sådan tilslutter du et Ethernet til et Hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ethernet uden internet

1.

Slut et Ethernet-kabel mellem alle de enheder, du vil oprette forbindelse til Ethernet-netværket og de åbne porte på navet. Forlad en tom port.

2.

Tilslut crossoverkablet fra den tomme port i Ethernet-netværket, du lige har tilsluttet, og en tom port på det andet hub. Crossover-kablet tillader datakommunikation mellem de to nav.

3.

Tænd begge hubs.

Ethernet med en internetforbindelse

1.

Slut et Ethernet-kabel fra en af ​​LAN-portene på routeren til navet. Routeren skal allerede modtage et internet-signal fra et internetmodem, f.eks. Et DSL- eller kabelmodem.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra hubben til en hvilken som helst netværksenhed, du vil have at oprette forbindelse til Ethernet-netværket.

3.

Slå navet på.

Et Ethernet er den hastighed, hvorpå et netværk kører mellem enheder. Ethernet er undertiden antydet at have en internetforbindelse, men en forbindelse er ikke nødvendig for at oprette et Ethernet-netværk. Et hub giver dig mulighed for at forbinde flere netværksenheder sammen. Du kan have brug for andet udstyr, afhængigt af om Ethernet er tilsluttet internettet eller ej, fordi Ethernet-netværk med en internetforbindelse kræver en router.