Hvorfor er min kabelforbindelse så langsom?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Flaskehalse

Med en kompleks infrastruktur som kabel Internet er der flere faktorer, der kan afkoble forbindelseshastigheden: computeren, brugeren, forbindelserne og endda vejret. Brugeren har kontrol over nogle af disse faktorer, men ikke alle.

Computeren

Hvis du kører en ældre eller dårligt vedligeholdt computer, kan al information, der kommer via en internetforbindelse til internet, overvældes. Memory-poor computer kan fungere fint, så vil browseren stoppe, da den henter alle de indgående data. For højhastigheds-kabel Internet anbefaler Comcast mindst 1 GB RAM og en 1,3 GB processorhastighed til pc'er.

Gennemse vaner

Dine browsevaner kommer også i spil her, hvis du kører flere browsertabeller, er der for meget pres på systemressourcerne. Brug af mange Firefox-browser-udvidelser påvirker hastigheden, ligesom selve browserens valg. - Hovede eller populære websteder vil også bremse forbindelsen.

Malware

Hvis det er spyware, vira, trojanske heste eller hvad som helst, der kommer op fra internettet, kan få ting miste en perfekt god internetforbindelse malware can. Hvis forbindelsen går ned til en gennemgang, er den første Handlingsforløbet ville være at opdatere dine virus- og spyware-kontroller og køre dem.

Forbindelsen

Dit bredbåndsmodem kan også begrænse internethastigheden. Hvis det er gammelt eller forældet, har det bare ikke vundet det, som det engang gjorde.

Faktorer ud over brugerens kontrol

I modsætning til DSL-service giver hver abonnent sin egen pipeline til internettet med kabel mange brugere deler den samme båndbredde. Derfor påvirker antallet af brugere på et tidspunkt signalet, og det er særligt mærkbart under efterskole og andre spidsbelastninger. Dårlig vejr kan også påvirke dit bredbåndssignal, hvis der kommer fugt i linjerne.

Speed-tricks

Mens en bruger ikke kan få signalet til at komme hurtigere, kan han foretage nogle justeringer på computeren til Hurtigere ting ud over at holde malware fra harddisken. Tilføjelse af hukommelse hjælper altid. Du kan opleve, at nogle webbrowsere --- især Opera og Google Chrome --- kører hurtigere end andre på din computer. En nyttig browserudvidelse er en der blokerer flash-film og giver dem mulighed for at spille kun, når brugeren klikker på dem. Det kan også hjælpe med at begrænse antallet af browser-faner. Mens kabel Internet kører hurtigere end DSL, trådløst eller opkald, er der tidspunkter, forbindelsen stadig pokes langs. Få ting er så irriterende, fordi man ser lang tid at se på et websted, især når man bruger en hurtig forbindelse.