Sådan ændres kodeordet på DIR-625

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og indtast standard IP-adressen til din trådløse router DIR-625: 192.168.0.1. Der vises et vindue, der spørger om dit navn og adgangskode til DIR-625 trådløse router. Hvis du ikke kender dit eksisterende netværksnavn, skal du indtaste standardnetværksnavnet 'Admin'. Lad adgangskoden være tom. Hvis du allerede har oprettet et netværksnavn og kodeord, skal du indtaste det nu. Vælg 'Log ind.'

2.

Vælg 'Trådløse indstillinger' fra venstre navigationslinje. Indsæt et afkrydsningsfelt i feltet Markeret 'Aktivér trådløs.'

3.

Indtast dit nye trådløse netværksnavn for din DIR-625 i feltet 'Wireless Network Name'.

4. Skriv din nye adgangskode til din DIR-635 i boksen mærket 'Pre-Shared Key'.

5.

p> Vælg 'Gem indstillinger' øverst på skærmen for at gemme din nye adgangskode.

Tips og advarsler

  • Skriv dit netværksnavn og kodeord på et sikkert sted, så det ikke bliver svært at logge på dit trådløse netværk på en ny computer.
  • For at afværge potentielle hackere skal du bruge et generisk navn til dit netværksnavn i stedet for noget nemt identificeret med dit hjem.
  • DIR-625 er en trådløs router lavet af D-link og garanteret af Wi-Fi Alliance. hvis du har købt din router, mistede du routerens ejerens manual og skal ændre din adgangskode, eller du skal oprette din router for første gang, ikke panik. Du kan stadig ændre både dit trådløse netværksnavn og din adgangskode, sikring af dit trådløse router system, så folk i dit omkringliggende område ikke kan hakke i dit trådløse system i stedet for at betale for deres egen trådløse service.