Sådan bruger du NetZero med Mozilla Firefox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Firefox ved at dobbeltklikke på ikonet 'Firefox' på dit skrivebord.

2.

Klik på 'Værktøjer' i Firefox efterfulgt af at klikke på fanen 'Avanceret'.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Kontroller altid, om Firefox er standardwebbrowser ved opstart.' Genstart Firefox og genstart det. Hvis du bliver bedt om af et pop op-vindue, skal du vælge 'Lav standard' eller 'Indstil som standard' fra de muligheder, der vises.

4.

Dobbeltklik på din 'NetZero' ikon på dit skrivebord og indtast dit NetZero brugernavn og kodeord og klik på 'Connect.' Firefox skal starte automatisk som browser; Hvis det ikke gør det, fortsæt til trin 5.

5.

Klik på 'Start' på Windows-skrivebordet efterfulgt af 'Kør'.

6.

Indtast følgende tekst i tekstboksen 'Kør': 'firefox.exe -silent -setDefaultBrowser' og tryk 'Enter.' Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Tips og advarsler

  • Klik på 'Start' efterfulgt af 'Kontrolpanel.' Vælg 'Tilføj / fjern' programmer og find 'Internet Explorer.' Klik på 'Internet Explorer' og vælg 'Fjern' eller 'Afinstaller'. Dette fjerner Internet Explorer for at reducere risikoen for, at denne browser åbnes, når NetZero er lanceret.
  • Som standard lancerer NetZero Internet Explorer som webbrowser, når den er tilsluttet til internettet. Mens du manuelt kan starte Mozilla Firefox til at bruge som din browser, kan du normalt ændre indstillingerne, så Firefox automatisk starter i stedet. Du foretrækker måske Firefox over Internet Explorer, og der er et par ting, der kan gøres for at forhindre NetZero i at åbne Internet Explorer.