Sådan får du videoer og musik til at downloade hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Minimer antallet af ting, du forsøger at downloade. Hvis du forsøger at downloade mere end en fil på en gang, går du ikke kun til at bremse processen, men også din computer. Vent på, at en fil færdiggøres, før du starter en anden.

2. < / p>

Sæt computeren til side for en langsom download. Hvis du surfer på internettet, kan du muligvis sænke din internetforbindelse og holde filen fra at downloade med sin maksimale hastighed.

3.

Slut computeren direkte til din router i stedet for at bruge WiFi. Dette vil hjælpe dig med at undgå afbrydelser i din forbindelse og downloade dine filer med den hurtigste hastighed.

4.

Begræns antallet af computere ved hjælp af WiFi, hvis du bruger et trådløst internet forbindelse til download af dine filer. Jo flere personer, der bruger dit netværk, jo langsommere bliver dine downloads.

Tips og advarsler

  • Ulovligt downloading af musik- eller videofiler er strafferetligt resultere i bøder og fængsletid.
  • Selvom vi lever i en digital tidsalder, hvor vi kan få adgang til filer med et enkelt klik, betyder det ikke, at de kommer til at downloade i en flash. Musik- og videofiler kan tage et stykke tid at downloade afhængigt af deres størrelse. Der er dog et par ting, du kan gøre for at fremskynde processen, og komme tilbage til at lytte og se, hvad du har betalt for.