Sådan finder jeg mit HTTP Proxy-portnummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Explorer

1.

Åbn Internet Explorer-browseren.

2.

Klik på 'Værktøjer' pil og vælg indstillingen 'Internet Options'.

3.

Klik på fanen 'Connections'.

4.

Klik på knappen 'LAN-indstillinger'. Vinduet 'Local Area Network (LAN) Settings' åbnes. Proxy portnummeret vil være i boksen mærket 'Port'.

Firefox

1.

Åbn Firefox-browseren.

2.

Klik på menuen 'Værktøjer' og vælg 'Indstillinger ...'.

3.

Vælg ikonet 'Avanceret' /p>

4.

Klik på fanen 'Netværk'.

5.

Klik på knappen 'Indstillinger ...'. Vinduet 'Forbindelsesindstillinger' åbnes. Du kan finde proxy port nummeret i 'Port' boksen ud for 'HTTP Proxy:' sektionen.

Tips og advarsler

  • Proxy numre er udnyttes i en LAN-indstilling. Medmindre brugeren har et bestemt hjemmenetværk, vil der ikke være brug for proxy-portnummeret på hjemmebaserede computere.
  • Hvis du er en avanceret Linux-bruger og vil være i stand til at indstille proxyen ved at bruge blæksprutte , se afsnittet 'Ressourcer' i denne artikel.
  • Proxyserveren fungerer som en mægler mellem klientmaskinen og hovedserveren. Forsendelser sendt fra klientmaskinen føres først til proxyserveren. Disse anmodninger valideres derefter baseret på en række filtre. Hvis anmodningen er gyldig, tillader proxyserveren klientmaskinen at hente informationen fra den ønskede kilde. Nogle af brugen af ​​en proxyserver er at begrænse brugere fra at besøge bestemte websteder, scanne udgående indhold eller begrænse adgang til filer og mapper afhængigt af klientmaskinens sikkerhedsniveau.