Sådan laver du en Wi-Fi-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en USB Wi-Fi-adapter. Trådløse G-adaptere kan findes på eBay for $15 til $16 (alle priser fra 2010); på Staples for så lidt som $30. Trådløse N-adaptere koster op til $100.

2.

Skær et hul i midten af ​​den kinesiske grøntsagssimulator, hold USB-adapteren fast.

3.

Sæt adapteren i hullet i den kinesiske vegetabilske sil. Den øgede overflade af vegetabilsk silen vil øge Wi-Fi signalstyrken 12 til 15 dB, hver 3 dB repræsenterer en fordobling af modtagelsesstyrken.

4.

Tilslut en kvindelig -male USB-kabel til USB-enden af ​​Wi-Fi-adapteren. Et USB-forlængerkabel kan bruges uden tab af signalstyrke.

5.

Tilslut USB-kabelens manlige ende til en hvilken som helst åben USB-port på computeren.

6.

Følg instruktionerne på skærmen for at indstille softwaren til Wi-Fi-modtagelse. En opstillings-cd leveres med Wi-Fi-adaptere. Hvis det ikke er inkluderet, kan softwaren, ligesom downloading af en printerdriver, downloades fra internettet.

7.

Placer Wi-Fi-antennen. Radiofrekvenser er meget retningsbestemt.Punkt vegetabilsk overfladen og Wi-Fi adapteren i retning af det nærmeste adgangspunkt.

8.

Mål signalstyrken fra evnen til at gøre websider . Nem Wi-Fi Radar viser grafisk signalstyrke med en række grønne, gule og røde prikker, grøn som repræsenterer det stærkeste signal.

Tips og advarsler

< li> Easy Wi-Fi Radar er et gratis downloadbart program, der automatiserer Windows XP og Windows Mobile-forbindelser. Kør Easy Wi-Fi Radar, og det forbinder dig automatisk til internettet gratis. Easy Wi-Fi Radar forbinder for at åbne hotspots, viser signalstyrken på adgangspunkter som grønne, gule eller røde prikker. Fungerer på Windows XP og Windows Mobile; fungerer ikke på Vista eller Windows 7. Stigningen i notebook- og netbook-computere har medført et øget ønske om at oprette forbindelse til offentlige Wi-Fi-adgangspunkter. Desuden har den nylige tilføjelse af Wi-Fi-adgang hos McDonalds i høj grad øget antallet af offentlige adgangspunkter. En kinesisk vegetabilsk filter giver en signifikant signalforøgelse over bare en USB-adapter. USB-kablet lider intet af signalet tab over afstand, der er forbundet med koaksialkabel. Resultatet er en mere robust Wi-Fi-forbindelse, der ofte når en eller to miles.