Sådan øges eMule Download Speed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer dine eMule-tilslutningsmuligheder. Forbindelseskonfigurationen afhænger af computerens specifikationer, operativsystem og internetforbindelsestype. Den nemmeste måde at få det på, er at bruge forbindelsesguiden. Åbn menuen 'Forbindelse' og klik på guiden knappen nederst i forbindelsesdialogboksen Følg vejledningen, og lad eMule beslutte de bedste forbindelsesmuligheder for dig.

2.

Nedgrader din firewall-beskyttelse. Firewalls kan begrænse overførslen af ​​data mellem din computer og Internet, der potentielt kan bremse din downloadhastighed. Bemærk, at deaktivering af din firewall eller nedsættelse af beskyttelsesniveauet kan gøre computeren mere modtagelig for ondsindet aktivitet.

3. Hold forbindelse til eMule til så længe som muligt, da længden af ​​din eMule-session kan forbedre downloadhastigheden. Minimer eMule-vinduet for at holde det løbende i baggrunden.

4.

Se efter downloads med et stort antal kilder. Flere kilder betyder, at der er flere brugere med filen til rådighed kan du downloade og øge downloadhastigheden.

5.

Upload så meget som muligt. EMule arbejder på et kredit system, hvor brugere, der uploader filer, har adgang til øget downloadfunktion.

EMule er en fildelingsapplikation, der bruges til at uploade og downloade filer til andre brugere i eMule-netværket. En fils downloadhastighed afhænger af et stort antal faktorer, hvoraf nogle kan justeres for at maksimere downloadhastigheden. Jo højere downloadhastigheden jo hurtigere bliver dine filer færdige med at downloade.