Sådan opsættes trådløst netværk med Time Warner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en trådløs router fra internettet eller en computer butik, elektronik butik eller rabatkæde butik. Hvis du beslutter dig for at købe routeren i stedet for at lease en, skal du forbinde det selv. For de fleste hjem kan du bruge en typisk 802.11b eller 802.11g trådløs router. For boliger med fem eller flere soveværelser skal du bruge en IEEE 802.11n, så det trådløse signal kommer til de fleste områder af hjemmet.

2.

Afbryd Time Warner-kabelmodemet fra computer. Træk stikket ud af stikkontakten, og fjern ethernetkablet fra computeren.

3.

Slut den ende af Ethernet-kablet, du tog fra computeren, og sæt det i indgangen Ethernet-port på routeren. Tilslut et andet Ethernet-kabel, der kører fra routerens udgangsstik til computeren. Du skal kun tilslutte routeren til computeren for at konfigurere den trådløse forbindelse.

4.

Slut router og kabelmodem til en stikkontakt for at genoprette strømmen. Vent, da både routeren og kablet bestemmer et internet-signal, og indtil alle lysene er solide grønne.

5.

Indsæt den disk, der fulgte med routeren, i cd-rom'en kør af computeren. Installer routers konfigurationsprogram. Når du har installeret, skal du åbne routers konfigurationsprogram. Du bliver bedt om at sikre den trådløse forbindelse for at holde indtrengere fra at hente og forbinde til dit signal. Indtast en sikkerhedsnøgle for at sikre den trådløse forbindelse.

6.

Tilslut det trådløse signal fra routeren fra en separat computer. Din trådløse adapter i computeren skal nu hente det trådløse signal. Klik på 'Start u0026 gt; Kontrolpanel u0026 gt; Netværk og Internet u0026 gt; Opret forbindelse til et netværk.' Klik på dit nye trådløse signal fra routeren og klik på 'Connect.' Indtast i sikkerhedsnøglen to gange, og vent på, at computeren skal oprette forbindelse til det trådløse signal.

Med en router kan du slå din almindelige højhastigheds-kabel internetforbindelse fra Time Warner til et trådløst netværk. Trådløse netværk gør det muligt for flere enheder at oprette forbindelse til internettet over hele dit hjem uden brug af kabler. Routeren kan købes og tilføjes som en ekstra enhed til dit Time Warner-kabelmodem, eller du kan leje en enhed fra Time Warner, der fungerer som en router og kabelmodem. Hvis du lejer en enhed fra Time Warner, vil en tekniker levere og installere den til dig.