Sådan tilslutter du DSL trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din kablede DSL-forbindelse fungerer ved at tænde computeren og kontrollere, at du har internetforbindelse.

2.

Drej fra computeren skal du afbryde DSL-modemet og derefter forbinde det til internetporten på den trådløse router ved at bruge det samme Ethernet-kabel, som du tidligere brugte til direkte at forbinde DSL-modemet til computeren. Routers brugervejledning hjælper dig med at identificere internetporten.

3.

Slut computeren til en af ​​flere Ethernet-porte på den trådløse router ved hjælp af et andet Ethernet-kabel. < /p>

4.

Tryk på computeren og kontroller, at lysdioderne på routeren er tændt.

5.

Åbn din webbrowser og skriv adressen på din router s webbaserede opsætningsside i browserens adresselinje. Se rutens brugervejledning for at få denne adresse.

6.

Indtast dit standard brugernavn og adgangskode (angivet i brugervejledningen) i login-vinduet, der dukker op. Dette fører dig til installationssiden.

7.

Vælg en navn på dit trådløse netværk og indtast det i SSID-feltet på installationssiden. Dette navn vil skelne dit trådløse netværk fra andre i nærheden.

8.

Indtast IP-adressen til din router i det relevante felt, hvis det er til stede. Denne indstilling kan variere afhængigt af routerens mærke.

9.

Aktiver sikkerhed for dit netværk af cho osing en sætning, som du vil komme ind i det relevante felt under sikkerhedsindstillingerne på opsætningssiden. Dette vil generere sikkerhedsnøgler til dit netværk.

10.

Skift standardadgangskoden på din trådløse router, så andre ikke nemt kan hacke den. Du skal nu have dit sikre trådløse netværk installeret.

11.

Opret forbindelse til din DSL-forbindelse trådløst fra enhver anden trådløst aktiveret computer i dit hjem ved at aktivere computerens trådløse tilslutning og indtastning af den korrekte adgangskode i dine trådløse indstillinger.

Tips og advarsler

  • Når du køber en trådløs router, skal du tage specifikationerne for dit DSL-modem med dig . Spørg en forhandler for at hjælpe dig med at vælge den rigtige router til dine behov.
  • Forhindre freeloaders at tappe ind i din trådløse forbindelse ved at oprette en sikker forbindelse med et kodeord.
  • Du kan nemt oprette en trådløs forbindelse derhjemme, der gør det muligt for flere computere at surfe på internettet ved hjælp af din DSL-tjeneste. Selv om opsætning af et trådløst netværk kan lyde skræmmende, er det virkelig nemt og billigt, selvom du ikke er teknisk dygtig. Du kan købe alt det nødvendige udstyr ofte for mindre end $100, og detaljerede instruktioner til installation af det følger med pakken.