Hvordan får jeg min bærbare computer på mit hjem trådløse netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows 7

1.

Placer din bærbare computer, så den ligger inden for rækkevidden af ​​din trådløse router til hjemmenetværket. Find netværksikonet i meddelelsespanelet på den nederste højre hjørne af dit Windows 7-skrivebord.

2.

Højreklik på ikonet for at hente listen over tilgængelige netværk. Find navnet på dit hjemmenetværk, som typisk vil være Navnet på din router, hvis du ikke angiver et andet navn.

3.

Klik på netværkets navn og vælg derefter 'Connect'. Indtast sikkerhed kode, hvis dit hjemmenetværk har et sikkerhedsadgangskode.

Windows Vista

1.

Åbn startmenuen i Windows Vista og klik på knappen 'Opret forbindelse til'.

2. Vælg 'Vis' og klik derefter på 'Trådløs' posten. Find navnet på dit hjemmenetværk i listen over nærliggende trådløse netværk.

3.

Klik på netværkets navn og vælg derefter 'Connect.' Indtast i netværkets sikkerhedskode, hvis du bliver bedt om en adgangskode.

Windows XP

1.

Højreklik på ikonet for trådløst netværk på langt til højre i Windows XP-proceslinjen. Klik på 'Se ledige netværk.'

2.

Klik på posten til dit trådløse hjemmenetværk, og klik derefter på 'Connect.'

3.

Skriv sikkerhedskoden, hvis dit netværk bruger en i feltet 'Netværksnøgle'. Skriv koden igen i feltet Bekræft, og klik på 'Connect'. < / p>

Tips og advarsler

  • Din bærbare computer skal have et internt trådløst kort til at registrere netværket. Hvis din bærbare computer ikke inkluderede et trådløst kort fra fabrikken , kan du købe en trådløs adapter via en elektronikbutik og sætte den i computerens USB-port.
  • Håndbogen, der fulgte med din trådløse router, indeholder oplysninger om dets effektive rækkevidde.
  • < li> Dit hjemmenetværk skal installeres korrekt, før din bærbare computer genkender det. Hvis du ikke har konfigureret netværket, skal du tilslutte dig r trådløse routerens vekselstrømsadapter og tilslut et Ethernet-kabel mellem routerens WAN-port og dit modem. Naviger til 'Kontrolpanel' i menuen Start og klik på 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Tilføj et nyt netværk' og følg instruktionerne på skærmen. Et hjem trådløst netværk giver hurtig adgang til internettet fra næsten ethvert rum uden besværet med at køre lange kabler mellem computere. Opsætning af et trådløst hjemmenetværk er dog kun det første skridt. Du skal stadig forbinde din bærbare computer til netværket, før den kan få adgang til internettet. Den nøjagtige metode til tilslutning af din bærbare computer til hjemmenetværket varierer mellem forskellige operativsystemversioner.