Sådan Ping en Proxy Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer proxyserver

1.

Gå til menuen Værktøjer (Internet Explorer 6.0) og klik på 'Internetindstillinger' 'Forbindelser' 'LAN-indstillinger.'

2.

Vælg 'Proxy Server' og vælg derefter 'Brug en proxyserver til dit LAN.'

3.

Type proxy server adressen i 'Adress' boksen.

4.

Skriv portnummeret for proxyserveren i 'Port' boksen. Som standard er dette normalt 8080.

5.

Luk dialogboksen 'LAN Settings' ved at klikke på 'OK'.

6.

Klik på 'OK' igen for dialogboksen 'Internetindstillinger'.

Ping

1.

Download eller gå til en website, der tilbyder pinging muligheder for kunder over en proxyserver (se ressourcer). Når miljøet eller softwaren er blevet downloadet og installeret, vil pinging-klienten kunne starte Ping-anmodninger via en proxy uden fejlmeddelelser.

2.

Indtast værtsnavnet eller IP-adresse på den maskine, du vil pinge. I dette tilfælde er proxyserveren vores pingingsdestination. Alternativt kan vi forsøge at pinge en computer, der ligger uden for proxyserveren. For nogle websteder skal du angive DNS-opslag og hvor længe sådanne opslag skal udføres eller skal vare.

3.

Angiv antal og størrelse på hver pakke, som du vil sende. Dette er vigtigt, hvis du vil bestemme latency og andre hastighedsproblemer. Hvis webstedet eller softwaren indeholder muligheder for at generere logfiler, skal du gemme disse filer til senere gennemgang. Kontroller de aktuelle svarstider, aktuelle pakktab og løbende gennemsnitlige svartider for at afgøre om forbindelsen er pålidelig.

Tips og advarsler

  • For at fremskynde netværks ydeevne, skal du markere afkrydsningsfeltet 'Bypass Proxy Server for lokale adresser' under boksen 'Internetindstillinger'.
  • Hvis du bruger Internet Explorer 5.0, skal proxyportindstillingerne følge nedenstående syntaks:
  • http: // u0026 lt; address u0026 gt;: u0026 lt; port u0026 gt;
  • Ukorrekt brug af skråstreger og syntaksfejl vil resultere i mislykkede pings, da browseren ikke kan finde proxyserveren. < / li> Pinging er en måde at teste forbindelsen mellem computere såvel som den tid det tager at sende datapakker mellem computere. Når en proxyserver bruges til at sende anmodninger mellem klienter og servere, kan der laves en ping for at bestemme enten forbindelsens hastighed eller hvis ressourcer på tværs af netværket er tilgængelige. Dette er især vigtigt, når det kommer til tjenester, der kræver brug af en enkelt proxyserver, f.eks. At spille online spil eller surfe på internettet. Pinging på flere proxyer kan også være nødvendigt for at bestemme, hvor mange proxy'er der er tilgængelige for scanning af IP-intervaller.